PDA

View Full Version : oh Mark!! is AB having email problems?



oneSockShort
09-15-2010, 09:19 PM
i took the BuyIt option on two auctions this week and never got the
YOU WIN! email from Aquabid...

maybe not such a big deal, since they put their paypal email address
in their auction description,

but, i'm trying to get in touch with a seller here and the only way i
have to contact them (short of snail mail) is the "ask a question"
link on one of their old auctions

are the two connected? what are the odds that they actually got the email?

Hey Mark! HELP!!

oneSockShort
09-16-2010, 05:09 PM
i tried asking myself a question using the aquabid "ask seller a question" link...
no email letting me know i'd sent a message and no message received.

Goober
09-16-2010, 06:50 PM
I just sent you a message through Aquabid as a test .

Goober
09-16-2010, 06:52 PM
I got an email from Aquabid right away telling me I had sent you a message .

oneSockShort
09-16-2010, 07:17 PM
i got nothin' from you in my inbox

it worked a week or so ago (the AB part)
and i've made no changes to my email account settings

fishieluvr1
09-16-2010, 07:22 PM
And you don't have comcast?
:thinking:

Goober
09-16-2010, 07:24 PM
Not sure what to tell ya , seems to be working on my end .
Nothing in your spam folder ?
I use a Yahoo mail account here , whats yours ?

oneSockShort
09-16-2010, 07:24 PM
that is correct, i don't have comcast

i've been using the same email account since i started using AB a few years ago
i sent Mark a direct email (like it says in the suggestions sticky)

oneSockShort
09-16-2010, 07:25 PM
i use a netzero account for AB

got some emails today in the inbox and in the junk folder, but nothin from you

Goober
09-16-2010, 07:35 PM
Netzero could be lagging big time .

oneSockShort
09-16-2010, 07:41 PM
i sent you an email from the boards link about 15 minutes ago...
did you get it yet?

Goober
09-16-2010, 07:44 PM
Yeah , it came in at 9:28 Eastern .
I replied to it and hit send at 9:39 .

oneSockShort
09-16-2010, 07:46 PM
otay... i sent you one from your latest auction page

fishieluvr1
09-16-2010, 07:48 PM
I sent you one from here on the boards - show up yet? :thinking:

Goober
09-16-2010, 07:56 PM
I'm getting them within minutes .

oneSockShort
09-16-2010, 07:58 PM
nothin fishie

i got bruce's emails telling me that he received the ones i sent via the boards
and from his last auction pages link

but i'm getting nothing from aquabid in my inbox or junk folder

no idea what's changed...
i've been moving my email stuff to a hotmail account, maybe it's time to do the same with AB

oneSockShort
09-16-2010, 08:00 PM
sucks... i've sent messages to three people in the last couple days

so if they replied it probably looks like i ain't answering them

Goober
09-16-2010, 08:03 PM
It's pretty much gotta be a Netzero vs. Aquabid thing , when I reply to your messages sent through Aquabid it's going straight from Yahoo to Netzero .
It seems to me that Netzero and Aquabid arent getting along well .

oneSockShort
09-16-2010, 08:06 PM
netzero has been getting more and more annoying over the years

i just changed my email here

Goober
09-16-2010, 08:10 PM
I sent you an "Ask Seller a Question" through your last auction at 10:05 Eastern .

oneSockShort
09-16-2010, 08:12 PM
allright, changed my aquabid email account too

tried to send me a message and it works!

goober, fishie... thanks for helpin me test this
it's much appreciated

Goober
09-16-2010, 08:21 PM
And everyone lived happily ever after..........:gickle:

fishieluvr1
09-16-2010, 08:36 PM
Not a problem - glad to be of some use to somebody :whistle:
glad you got it working :thumbsup: now you can reconnect with those people who think you don't answer e-mail :gickle: :tongue: :v8:

lotsoffish
09-16-2010, 09:23 PM
That settles it. I'm getting a netzero E mail address first thing in the morning.